Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin
Vefatlar 4.08.2010 16:48:00 5200 0

Bekir Onat

Darende’nin Beybağı Mahallesi sakinlerinden merhum Saatçi Mehmet Onat’ın oğlu, merhum Mehmet Sevindir’in damadı, Mevlüt Yıldız ile emekli Özel İdare Müdürü Fethi Şengül’ün kayınbiraderi Hatice Şengül ve Süheyla Yıldız ile İhsan Onat’ın kardeşi, Mehmet, Berna ve Elektronik Mühendisi Mustafa Onat’ın babası, Seyhan Onat hanımefendinin eşi Bekir Onat (61) rahatsızlığı sonucu ikamet ettiği Adana’da vefat etmiştir.

 

Nadide Denktaş

Darende’nin Hacılar Şeyhli Mahallesi sakinlerinden merhum Pulcuların Hasan Meydan’ın kızı, merhum Mevlüt, Hacı Ahmet, Hacı Bekir ve Hüseyin Meydan ile Ahmet Meydan’ın kardeşi, Terzi Tahsin Denktaş ile eğitimci Hatem Denktaş’ın annesi, merhum Tahir Denktaş’ın hanımı  Nadide Denktaş (86) Darende’de vefat etmiştir.

 

Mehmet Çotuk

Başkaya Köyünden merhum Mehmet Çotuk’un oğlu, Hamit, Mustafa, Halil, Abdulkadir, Turan ve Şeyh Hamit’in kardeşleri, Yücel, Ünal ve Yusuf’un babaları Mehmet Çotuk (46) geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat etmştir.

 

H. Mehmet Ceren

Yüreğir eski Belediye Meclis Üyesi Celal Pütün`ün yeğeni, H. Mehmet Ceren Adana`da vefat etmiştir.

 

Dursune Ulu

PTT`den emekli Mevlüt Ulu`nun eşi Dursune Ulu Adana`da vefat etmiştir.

 

Kafiye Kocaman

Sandıkkaya Mahallesinden Süleyman Kocaman`ın eşi Kafiye Kocaman Adana`da vefat etmiştir.

 

Gülhan Mıçı

Darendeli olup Adana`da ikmaet eden merhum Halis Mıçı’nın kızı, Gazi Kavlak’ın baldızı Gülhan Mıçı vefat etmiştir.

 

Mehmet Tuncel

Adana’da ikamet eden eski Milletvekili Mehmet Ali Bilici’nin dayısı, Av. Mutlu Tuncel’in amcası Mehmet Tuncel vefat etmiştir.

 

Hulusi Kalkan

Yeşiltaş Köyünden,  Ali Bekir, Osman, Durdu, Ayşe Fatma, Ümmü Gülsüm ve eski köy Muhtarı Tahir Kalkan`ın kardeşi, Taki, Ümmet ve Ubeydullah Kalkan`ın babaları emekli din görevlisi Hulusi Kalkan (55) vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: