Yeni araç, daha güzel hizmet

Yeni araç, daha güzel hizmet

Yeni araç, daha güzel hizmet
Gündem 3.07.2010 13:37:00 1763 0

Yenice belediyesi araç parkına yenilerini ekledi

Darende’ye bağlı Yenice Belde Belediyesi`ne 2 yeni hizmet aracı alındı. Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel alt yapı hizmetlerinde faydalanmak üzere JCB marka 2010 model bir iş makinesi ile yeni bir makam aracı aldıklarını söyledi.

İller Bankası`ndan kredi kullanarak aldıkları 2 yeni aracın 150 Bin TL`ye mal olduğunu söyleyen Yücel, belediyenin eskiyen araçlarının çalışmalara yeterli gelmediğini bu nedenle yenileme ve alım yaptıklarını ifade etti.

Kredi kullandı

Başkan Yücel; "2 traktör, 2 midibüs, 1 hizmet aracı ve 1 cenaze yıkma ve taşıma aracımız vardı. Alt yapı hizmetlerinde ihtiyaçlarımızı gidermek ve vatandaşların taleplerine cevap vermek amacıyla yeni bir iş makinesi aldık. Ayrıca 20 yılını dolduran ve oldukça eskiyen makam aracımızı kredi kullanarak yeniledik. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İş makinesini belediye hizmetlerinin yanı sıra kiraya da vererek hem hizmet etmeyi hem de gelir sağlamayı düşündüklerini kaydeden Başkan Yücel, vatandaşın beklentilerine cevap vermek için gereken gayreti gösterdiklerine dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: