Adnan İlhan ev sahipliği yaptı

Adnan İlhan ev sahipliği yaptı

Adnan İlhan ev sahipliği yaptı
Gündem 3.07.2010 13:02:00 2281 0

Avea’nın Malatya-Adıyaman Bölge Bayisi Nimet Telekomünikasyon, iki ildeki 60 bayisini Darende’de düzenlediği toplantı ile bir araya getirdi. Satış ve pazarlama konularındaki görüşmelerin ardından ilçedeki tarihi ve turistik mekanlar gezildi.

Avea Saha Gücü sorumlusu Muhammet Sait Erdal, bayilerin iş yoğunluğundan kısa süreli de olsa dinlenmelerine olanak tanımak için gezi programları düzenleyerek bir araya geldiklerini söyledi. İş konularını ele aldıkları toplantının ardından tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Darende’yi gezdiklerini kaydeden Erdal; “Çok keyif veren bir gezi ile Darende’yi yakından tanımış olduk. Eserler çok iyi korunmuş, insanların dinlenebilmeleri için mükemmel olanaklar sunulmuş, her yer tertemiz, görevlileri var. Tarihi yapılar, tabiat ve kültürel değerler hepsi bir arada ve çok güzel, etkilenmemek elde değil” dedi.

Yorgunluk atarak tazelendiler

İletişim sektörünün çok hızlı geliştiğine ve bayilerin yoğun tempo ile çalışmalarını yürüttüğüne dikkat çeken Muhammet Sait Erdal, bu tür gezilerle yorgunluk atarak tazelendiklerini ifade etti.

Avea bayisi Adnan İlhan da ilçesindeki gezide misafirlerine mihmandarlık ederek, çalışma arkadaşlarına Darende’yi tanıttı. Somuncu Baba Külliyesi, Darende Tanıtım Merkezi, Hasan Gazi Türbesi ve Şehitler Abidesi ve mesire alanlarını gezen grup üyeleri Tohma Kanyonunda rafting yaptı. Aileleriyle birlikte geziye katılan bayiler, çok beğenerek ve zevk duyarak gezdikleri ilçeye yılda bir gezi planlanmasını istedi.


Anahtar Kelimeler: