Yeni bir sektöre yelken açtı

Yeni bir sektöre yelken açtı

Yeni bir sektöre yelken açtı
Hemşehriler 3.07.2010 12:42:00 2952 0

Hac ve Umre ziyaretinde Darendeli turizmci

Balaban Beldesi’nden olup uzun süredir Ankara’da ikamet eden hemşehrimiz Abdulmuttalip Azdemir, ortağı olduğu Ranuna Turizm firması ile Hac ve Umre organizasyonlarının yanı sıra çeşitli yurtdışı ülkelerine düzenlenen turlarla seyahatlere öncülük ediyor.

1954 yılında Balaban’da Zeynel Ahmet Azdemir’in oğlu olarak dünyaya gelen Abdulmuttalip Azdemir 1976’da askerlik dönüşü Ankara’ya yerleşti. Birçok Darendeli gibi seyyar satıcılık ve pazarcılık yapan Azdemir uzun bir süre Çıkrıkçılar Yokuşu’nda tuhafiyecilik yaptı. Yaşadığı bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle hareketli işleri bırakan ve emekli olan Azdemir, Beydağı Nakliyat’ın sahibi Şükrü Karatepe ve Kayı Turizm’in eski Müdürü Mustafa Şahin’le birlikte turizm sektörüne girdi.

A Grubu Seyahat Acentası olan Ranuna Turizm’in ortağı olan Abdulmuttalip Azdemir Ankara Hacı Bayram Camii yakınındaki ofisinden yurtdışı seyahat organizasyonlarını yönetiyor. Özellikle Hac ve Umre ziyaretleri üzerine yoğun çalışma gösteren firma ayrıca dünyanın farklı ülkelerine de seyahat organizasyonları gerçekleştiriyor. Azdemir, hemşehrilerimizden kutsal beldeler başta olmak üzere yurtdışı gezisine gideceklere rehberlik yapmaktan ayrı bir kıvanç duyacaklarını söyledi. Hac ve umre gibi önemli ziyaretlerde gerekli hassasiyet ve memnuniyeti sağladıklarını anlatan Abdulmuttalip Azdemir, telefon eden ve ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunmak isteyenlere öneriler sunabileceklerini anlattı. GSM:05359232401


Anahtar Kelimeler: