Şelalede çöpleri görenler şok oluyor

Şelalede çöpleri görenler şok oluyor

Şelalede çöpleri görenler şok oluyor
Gündem 4.06.2010 18:32:00 2203 0

Günpınar Şelalesi, yenilenen yüzüyle geçtiğimiz yıl mükemmel bir hizmet vererek herkesin beğenisini kazanırken, çevre halkından bazılarının ‘işletme süresi’ ve ‘ihaleyi’ beğenmeyerek mahkemeye başvurması sonucu işten el çektirilen firmanın ayrılmasıyla gözde bir mesire alanı iken şimdi, çöpten geçilmez hale geldi. Devletin milyonlarca lira harcayarak örnek bir alan haline getirdiği tesis, içler acısı durumuyla görenleri hayrete düşürdü.

Güzelliğe çöp gölgesi

Günpınar Şelalesi’nde, tesisle ilgilenen, temizliğini yapan birisi olmaması nedeniyle vatandaşların bıraktığı çöpler çevreye yayılarak kötü görüntüler oluşturmaya başladı. Herkesin gönül rahatlığıyla gitmeye başladığı tesis, ihalesinin iptalinin ardından işletmecinin ayrılması, bakım ve temizliğiyle ilgilenilmemesinden dolayı ilgi odağı olmaktan çıkarak mezbeleliğe dönüştü.

İhalenin iptal edilmesi için kendini yırtarcasına çaba sarfeden ve bu süreçte çeşitli tahriklerle işletme sahiplerine karşı bezdirme kampanyası başlatanların bugün yaşananlar karşısında ne düşündükleri merak konusu oldu.

Şelaleyi gezmeye ve piknik yapmaya gelen vatandaşlar oluşan kötü görüntülerin ardından mekanı terk ederken, yetkili ve sorumluların olaya el koymasını istedi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=3422502


Anahtar Kelimeler: