Çekin, gönderin, kazanın

Çekin, gönderin, kazanın

Çekin, gönderin, kazanın
Kültür-Sanat 4.06.2010 18:20:00 6140 0

Darende’de Kaymakamlık, Belediye ve Hulûsi Efendi Vakfı tarafından ortaklaşa bir organizasyonla “Darende`de tarih, kültür ve doğa” konulu ödüllü fotoğraf ve yağlı boya resim yarışması düzenlendi.

Düzenleme Kurulu tarafından yapılan açıklamada yarışma konusunun seçilmesindeki hususiyetin Darende’deki (kasaba ve köyleri dâhil) tarihî, doğal ve kültürel güzelliklerin tanıtılması olarak belirtilirken, ilçedeki tarihî, doğal ve kültürel değerlerin fotoğraflanarak ve resmedilerek bu güzelliklerin öncelikle korunması, tüm dünyaya tanıtılması ve yenilerinin eklenmesinin amaç edinildiği kaydedildi.

Her katılımcının 5 eserle iştirak edebileceği duyurulan yarışmada fotoğraf ve yağlı boya resimleri adı altında iki kategoride değerlendirme yapılacağı belirtildi. İnternet üzerinden yapılabilen başvurulara her yaş gurubundan katılım sağlanabileceği belirtildi.

Yarışma başvuru formu ve şartnamesi ile ilgili geniş bilgiye www.darendekulturyarismalari.org adresinden ulaşılabileceği bildirilirken en son 15 Haziran 2010 gününe kadar eserlerin teslim edilebileceği ve yarışmada dereceye girenlere 19 Haziran 2010 tarihindeki 9. Somuncu Baba ve Hulûsi Efendi Kültür Etkinlikleri programı içerisinde ödüllerinin verileceği vurgulandı.

www.darendekulturyarismalari.org


Anahtar Kelimeler: