Tekin Yıldız´ın azmi

Tekin Yıldız`ın azmi

Tekin Yıldız´ın azmi
Eğitim 4.06.2010 17:40:00 3447 0

Darende’ye bağlı Çınar Köyü’nde uzun süre fahri imamlık yapan Tekin Yıldız, göreve atanmak için İmam Hatip Lisesi’ni dışarıdan okuyor.

Tekin Yıldız, çocukluğundan beri dini eğitime merak duyduğunu belirterek, 10 yıl resmi yazı ile fahri imamlık yaptığını ve mesleğini kadrolu olarak yerine getirmek amacıyla İmam Hatip Lisesi’ni dışarıdan okuduğunu bildirdi.

Meslek derslerinin bir kısmının devam mecburiyeti nedeniyle hafta sonlarında okula giden Yıldız, Tefsir, Kelam, Arapça, Hadis ve Hitabet gibi derslerde sınıftaki diğer arkadaşlarıyla birlikte katılım sağladığı eğitimini bu yıl tamamlayacağını belirtti.

4 çocuğu bulunduğunu ve eşi dışında evdeki herkesin okula gidip geldiğine dikkat çeken Tekin Yıldız, 40 yaşında okumanın kendisine ayrı bir heyecan verdiğini söyledi.

Onlar erdi muradına

Hulûsi Efendi Vakfı 2. Başkanlığını yapan merhum Ahmet Şemsettin Ateş’in kızı Şeyma, işadamı Ömer Faruk Dülgerlerin oğlu Ahmet ile hayatını birleştirdi. Darende’de aile arasında sade bir tören yapılan genç çift İstanbul’da görkemli bir düğünle dünya evine girdi.


Anahtar Kelimeler: