İzzet Gürbüz´ü ziyaret ettik

İzzet Gürbüz`ü ziyaret ettik

İzzet Gürbüz´ü ziyaret ettik
Hemşehriler 4.06.2010 17:37:00 3193 0

Darende’nin Karaoğuz Köyünden olup Ankara’da küçük ev aletleri servisi işleten İzzet Gürbüz, hemşehrilerimize selam gönderdi.

Braun servisi sahibi eniştesi Zekeriyya Parlak’ın Ulus İşhanı’ndaki işlerini yürüten Gürbüz’ü çalıştığı ortamda ziyaret ettik. Bazen birkaç yılda, bazen yılda bir gelebildiği Darende’yi çok sevdiğini ifade eden Gürbüz, Darende Haber’le memleket özlemini giderdiğini kaydetti.

41 yıldır Başkentte

Karaoğuz (Şabik) Köyü’nde merhum Ahmet Turan Gürbüz’ün oğlu olarak 1963 yılında dünyaya gelen İzzet Gürbüz, 1969’da Ankara’ya taşındıklarını ve 41 yıldır başkentte yaşamını sürdürdüğünü bildirdi.

Gürbüz, eğitimini sürdürürken eniştesi Zekeriyya Parlak’ın Braun ürünler servisinde çalışmaya başladığını ve 15 yıl ticaret yaptıktan sonra, 10 yıl kadar da Yaşarbank Şubesi’nde görev yapıp 2009’da emekliye ayrıldığını belirtti. Emekliliğin ardından uzun süre çalıştığı Braun servisine devam eden İzzet Gürbüz, evli 5 çocuk ve 1 torun sahibi. Ankara’nın merkezi noktalarından birisinde hizmet veren Gürbüz, yolu düşenleri işyerine beklediğini söyledi.


Anahtar Kelimeler: