Denizli meydanları Darendelilere emanet

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Denizli´de yaşayan hemşehrilerimiz, meydanlardaki "vatan nöbeti"ne devam ediyor.

Denizli meydanları Darendelilere emanet
Gündem 8.08.2016 19:13:06 1724 0

 

 Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Denizli´de yaşayan hemşehrilerimiz, meydanlardaki "vatan nöbeti"ne devam ediyor. 

Denizli´de yaşayan Kraoğuz Mahallesi´nden hemşehrilerimiz, kurdukları ´Denizli Malatyalılar Derneği´ ile birlik ve beraberliklerini geliştiriyor. 15 Temmuz´da yaşanan Fetullahçı Terör Örgütü´nün darbe girişiminin ardından, her akşam WhatsApp üzerinden haberleşerek bir araya gelen üyeler, Denizli meydanlarında  ?Denizli´de Nöbete Devam Darendeliyiz? pankartları ile vatanına, milletine sahip çıkıyor. 

Dernek Başkanı Hüseyin Yazıcıoğlu gazetemiz muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, ?Denizli´de yaşayan Darendeliler olarak, FETÖ´nün darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren ?vatan nöbeti´ için meydanlarda olduklarını söyledi.

 Her zaman milli iradenin ve seçilmiş hükümetin yanında yer aldıklarını belirten Yazıcıoğlu, "Milletimizin liderinin yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. O akşam tüm üyelerimizi hemen darbe girişimin karşısında durmaya davet ettik. Böylesine alçak bir saldırıyı gerçekleştiren ve bunu dış güçlerden destek alarak yapmaya çalışan bu hain şebekeye en güzel cevabı milletimiz ve devletimiz misliyle vermiştir. Darendeli sivil toplum kuruluşu olarak Denizli´de bundan sonra da milli iradenin ve milli siyasetin yanında dik durmaya devam edeceğiz." dedi. 

Yazıcıoğlu, her gün meydanlara aileleri ile birlikte ellerine bayrak alarak çıkan, ülkesine, Denizli´ye sahip çıkan hemşehrilerine teşekkür ederek, Çarşamba gününe kadar meydanlardan ayrılmayarak nöbete devam edeceklerini aktardı. 

Bizde Darende Haber olarak derneklerinin hayırlı olmasını, ?vatan nöbeti´nde kolaylıklar diliyoruz.