Darendespor ilk yarıyı 2. olarak tamamladı

Darendespor ilk yarıyı 2. olarak tamamladı
Spor 13.01.2020 08:21:00 4947 1

1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele eden Darendespor, ilk yarının son maçında kendi sahasında konuk ettiği Hekimhan Belediye Girmanaspor’la 1-1 berabere kaldı.

Bu sezon yaptığı 7 müsabakanın 5’ini kazanıp 2’sinde berabere kalan yeşil beyazlıların mağlubiyeti bulunmuyor.

Darende Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Hakem Ata Yıldırım yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarı da Yeşil-beyazlıların genç oyuncusu Erdal Perçin takımın 78. dakikasında ilk gölünü kaydederken 83. dakika da kendi kalesine talihsiz bir şekilde attığı golle karşılaşma berabere tamamlandı.

İkinci yarıya konuk takım hızlı başlamasına rağmen, 78. dakikada yeşil-beyazlıların sol açık oyuncusu Erdal Perçin’in şutuyla meşin yuvarlak filelerle buluştu. Darendesporlu futbolcu Erdal’in kendi kalesine gol atmasıyla durum 1-1 berabere bitti.

Berabere biten maçın ardından Hekimhan Belediye Girmanaspor, puanını 19’a yükselterek ilk yarıyı lider olarak tamamladı.

Maç sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe, ligin en güçlü takımı olarak şampiyonluk için başarılı bir grafik çizdiklerini söyledi.

İlk yarının son maçında liderlik için Hekimhan Belediye Girmanaspor’la karşılaştıklarını belirten Kumtepe, “Tribünlerimizi dolduran taraftarlarımıza, ter döken her iki takım sporcularımıza, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir’e, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat’a, basın mensuplarına, takımımıza sponsor olan HAS Yapı Şirketinin Genel Müdürü Tebernuş Kaçaman’a, Hayır sever hemşehrilerimiz Cemal Turgut ve Turgut Zontul’a teşekkür ederiz. İlk yarıyı lider bitirmek istedik lakin olmadı. Bugün bir talihsizlik yaşadık. Net bir gol pozisyonunu da değerlendiremedik. Yine oyuncumuz yanlışlıkla kendi kalemize gol attı. İyi başladığımız ve talihsiz bir golle kaçırdığımız liderliği ikinci yarıda kovalamaya devam edeceğiz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.

Öte yandan Kumtepe, 18 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenecek olan ‘Darendespor Yardımlaşma Gecesi’ için tüm hemşehrilerini saat 18.00’de Wyndham Grand Otel’e beklediklerini kaydetti.


Anahtar Kelimeler: Darende yarıyı . olarak tamamladı