Darende’nin nezih lezzet durağı: Tiryandafil Restoran Açıldı

Tiryandafil Otel, restoran ve serpme kahvaltı hizmeti başlattı.

Darende’nin nezih lezzet durağı: Tiryandafil Restoran Açıldı
8.09.2023 18:05:00 3001 0

Tarihi ipek yolu üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçilere 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunan Tiryandafil Otel, restoran ve serpme kahvaltı hizmeti başlattı.

Otel yönetiminden yapılan açıklamada, bir süredir kapalı olan restoran bölümünün yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından tekrardan faaliyete başladığı aktarıldı.

Gastronomi şehrinin lezzet ustaları tarafından hazırlanan zengin yemeklerin misafirlerin beğenisine sunulduğu kaydedilen açıklamada şu bilgilere yer verildi;

 “Otelimiz bünyesinde yer alan 200 kişi kapasiteli restoranımız, nezih ortamıyla yeniden hizmete açılmıştır. Alanında profesyonel aşçılarımızın hazırladığı lezzetli yemek ve kahvaltı çeşitlerimiz, tecrübeli garsonlarımız tarafından misafirlerimize sunulmaktadır. Haftanın her günü saat 07.00 ila 10.00 arasında açık büfe ve serpme kahvaltı hizmeti veriyoruz. 12.00-21.00 saatleri arasında ise seçkin ızgara çeşitleri ile hem otel misafirlerimize hem de ilçe geneline hizmet veriyoruz. Restoranımız isteğe bağlı olarak talep edilen menü çerçevesinde özel gün ve organizasyonlara da ev sahipliği yapmaktadır.”