Darende´de günlük taze balık bulmak artık mümkün

İlçemizde haftanın yedi günü balık bulunacak işletme, Başkan Süleyman Eser´inde aralarında bulunduğu ilçe protokolü tarafından kurdelesi kesilerek açıldı.

Darende´de günlük taze balık bulmak artık mümkün
Gündem 11.12.2017 14:31:56 1767 0

İlçemizde haftanın yedi günü balık bulunacak işletme, Başkan Süleyman Eser´inde aralarında bulunduğu ilçe protokolü tarafından kurdelesi kesilerek açıldı.

Hacı Hasan Akyol Çarşısı´nda hizmete başlayan ?Turkuaz Deniz Ürünleri´, Başkanı Eser ve ilçe protokolünün katılımı ile açılışı yapılarak satışa başladı.

Başkan Eser açılışta yaptığı konuşmada, açılan bu işletmenin büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi.

Genç esnafı cesaretinden dolayı tebrik eden Eser, ?İlçemizde günlük taze balık bulacak olmamız önemli bir konudur. Bu anlamda büyük bir hizmeti karşılayacak olan bu balıkçı dükkânı, yapılmayanı yaparak ilçemizde bir ilk olmuştur. Ben hayırlı kazançlar diliyorum. Hemşerilerimden de bol bol balık tüketmelerini, severek yemelerini tavsiye ediyorum.? dedi.

Genç esnaf Abdullah İşcan da, açılışa katılarak kendilerini kırmadığı için Başkan Eser´e ve ilçe protokolüne teşekkür etti.

İlçede balık severin çok olmasına rağmen günlük balık satışının olmadığını ifade eden İşcan, "Biz de bu düşünce ile yola çıkarak ?Turkuaz Deniz Ürünleri´ni açtık. Başta alabalık olmak üzere müşterilerimize 12 çeşit deniz balığı çeşidi sunuyoruz. Balık ile birlikte taze sebze ve baharat da bulunduruyoruz. Amacımız ilçe ve ilçe dışından gelen vatandaşlara lezzetli balık çeşitlerimiz ile hizmet vermektir. Balıkların temizleme işlemini de biz yapıyoruz. Kısa bir süre sonra da pişirerek evlere servisimiz başlayacak. Haftanın yedi günü balık severlere hizmet vereceğiz." dedi.

İşcan, isteyen vatandaşların ev ve iş yerlerine de siparişleri ulaştıracaklarını belirterek, Mobil hattımızdan gelen siparişleri kısa zamanda adreslere ulaştırıyoruz. Halkımızın ilgisinin iyi olacağına inanıyorum. Günlük taze çeşitlerimizle zamanla halkımızın ilgisinin artacağına inanıyorum." diye konuştu.