Darende Belediyesi’nden korona mesaisi

Darende Belediyesi’nden korona mesaisi
Gündem 18.03.2020 18:38:00 2930 0

Darende Belediyesince yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında, vatandaşların ortak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yaptı.

Kovid-19'un ülkede görülmesinin ardından Darende Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezinde özel ekiple çalışmalarını sürdürüyor.

Özel kıyafetli ve maskeli personel ile temizlik ekipleri, minibüs durakları, kurs merkezleri, çocuk oyun alanları, ibadethaneler, bankamatikler ve vatandaşların yoğun kullandığı ortak alanları dezenfekte etti.

Başkan Özkan gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada ekiplerin çalışmalarını birkaç hafta daha devam ettireceğini söyledi.

Kovid-19'un tüm dünyayı etkisi altına almayı sürdürdüğünü dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"Henüz ilçemizde Kovid-19 ile ilgili bir tespitimiz yok. Kontrollü bir şekilde tedbirlerimizi alarak, özellikle kişisel hijyene dikkat ederek bu virüsle mücadeleyi vatandaşlarımızla sürdüreceğiz. Bakanlıklarımızın aldığı kararlar ve önerdiği tedbirleri ilçemizde uygulamaya başladık. Ben hemşehrilerimizin duyarlı olmalarını ve her zaman onların yanında olacağımızı bilmelerini isterim.” dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: Darende Belediyesi’ korona mesaisi