Darende Kızılay destek bekliyor

Mustafa Kızmaz, dernek faaliyetleri hakkında gazetecilere bilgi vererek, ihtiyaç sahibi aileler için yardım beklediklerini söyledi.

Darende Kızılay destek bekliyor
Gündem 21.11.2016 11:53:25 1617 0

Darende Kızılay Şube Başkanı Mustafa Kızmaz, dernek faaliyetleri hakkında gazetecilere bilgi vererek, ihtiyaç sahibi aileler için yardım beklediklerini söyledi.

Kızmaz, Kızılay binasında yaptığı açıklamada, başkan olarak seçildiği günden bu yana 53 aileye 13 bin TL genel merkezden gelen yardımı ulaştırdığını, şube gelirlerinden ihtiyaç sahibi ailelere de 5 bin TL nakdi yardım yapıldığını ifade etti.

İstanbul ve Malatya şubelerinden temin edilen kıyafetlerle 500 aileye yazlık kışlık yeni giysi ve ayakkabı yardımı yaptıklarını aktaran Kızmaz, ?Her yıl düzenli olarak genel merkezden gönderilen konserve, kıyma ve kavurmayı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Okullarda çocuklarımıza farkındalık oluşturmak için etkinlikler yaparak, kitap, kalem, defter dağıtımı yapıyoruz. Diğer sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişkiler geliştirerek Malatya Kan Merkezi öncülüğünde ilçede kan bağışı organizasyonları gerçekleştiriyoruz.? dedi.

Sadece Allah rızası için çalışmaları yürüttüklerine belirten Kızmaz:

?İlçemiz ve Darende dışında yaşayan çok değerli hayırsever hemşehrilerimizden zekât, kurban, giyim, gıda ve nakdi yardımda bulunmak isteyenler şubemizle iletişime geçebilir. Yardım ve destekleri Kızılay güvencesiyle ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacaktır. Bunun için bizlerin burada hazır olduğunu herkesin bilmesini isterim. Sesimizi duyan herkese şükranlarımı sunar, hayırlarının yüce Mevla huzurunda kabul ve makbul olmasını dilerim.? diye konuştu.

İletişim: Darende Kızılay Şube Başkanlığı

Heyiketeği Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi Karşısı

Tel: (0505)7096202

Darende/Malatya