Cumhurbaşkanımızın Darende´ye ayrı bir ilgisi var

31. Muhtarlar Toplantısı?na davet edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın bir süre konuğu oldu.

Cumhurbaşkanımızın Darende´ye ayrı bir ilgisi var
Gündem 12.12.2016 23:02:20 3465 1

Darendeli 5 muhtar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde geleneksel olarak düzenlenen ?31. Muhtarlar Toplantısı?na davet edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın bir süre konuğu oldu.

Muhtarlar, Külliye´de gerçekleşen görüşmede Darende´nin ve mahallelerinin isteklerini dosya halinde sunma fırsatı buldu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde gerçekleşen 31. Muhtarlar Buluşması programına davet edilen ilçemiz muhtarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın misafiri oldu.

Külliye´deki davete, Yukarıulupınar Mahallesi Muhtarı Hamit Bilmez, Yeşiltaş Mahallesi Muhtarı Muzaffer Aslan, Sakarya Mahallesi Muhtarı Bekir Arslan, Yeniköy Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Demirdağ ve Kaynak Mahallesi Muhtarı Ş. Hamit Kocabay katıldı.

İlçeye dönen muhtarlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ının muhtarlara gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı onur duyduklarını kaydederek, halkın derdi ile dertlenen, sevinci ile sevinen bir Cumhurbaşkanına sahip oldukları için mutlu olduklarını aktardı.

Yeşiltaş Mahallesi Muhtarı Muzaffer Aslan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan´nın Darende´ye karşı ayrı bir ilgisi olduğunu belirterek, Külliyede fotoğraf çekimi esnasında Cumhurbaşkanı ile yaşadığı diyaloğu şöyle anlattı:

?Malatya genelinden gelen muhtarlar ile toplu fotoğraf çekimi yapılırken ben bir ara fırsat bulup ?Sayın Cumhurbaşkanım Somuncu Baba diyarından geliyoruz sizlere selam ve muhabbet getirdik´ dedim. Bunun üzerine kendisi tebessüm ederek o zaman sadece Darendeli Muhtarlar gelsin onlarla tek tek fotoğraf çekinelim dedi. Bu ilgi onca muhtarlar arasında bizi çok onurlandırdı. Kendisine bizi davet ettiği için çok teşekkür ediyoruz.?

Külliye de gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına bu güne kadar, ilçemizden 16 muhtar katıldı.