Cumhur İttifakı´nın seçim bürosu açıldı

Darende, Cumhur İttifakı´nın seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Cumhur İttifakı´nın seçim bürosu açıldı
Gündem 18.02.2019 16:34:07 2110 0

Darende, Cumhur İttifakı´nın seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Hasan Akyol İş Merkezindeki açılışta konuşan İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Cumhur İttifakı´nın "birlik ve dayanışma ruhu" olduğunu söyledi.

Dalkılıç, Darende´nin, Cumhur İttifakı´nın yanında olduğunu her zaman haykırdığını belirterek, AK Parti´nin göstermiş olduğu adayın büyük bir oyla seçileceğinden emin olduklarını dile getirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da hemşehrilerinin AK Partiye yıllardır verdiği desteği 31 Mart´ta da güçlü bir şekilde vereceğine değinerek, ?Biz büyük bir mücadele içerisindeyiz. Kafamızı bölgesel yerel çekişmelere esir bırakmayalım. Ülkemiz bölgesinde güçlü bir aktör olma mücadelesi neticesinde birçok sancılı süreç yaşıyoruz. Türkiye´nin kalkınmasını istemeyen yapılar var. Bunlarla mücadele için Sayın Cumhurbaşkanımıza, devletimize destek verip AK Parti´nin yanında olmamız gerekmektedir.? dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise Cumhur İttifakı´nın seçim bürosunun hayırlı olmasını temenni ederek, ?Darende´yi her zaman rekor oy oranları ile tanıdım. Dik duruşu tarafını net ortaya koyması ile tanıdım. İnşallah bu ittifakla birlikte daha da yüksek bir oyla partimiz Malatya´da ve Darende´de kazanmış olacak.? dedi.

Açılışa katılan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Avşar da 24 Haziran´da Cumhur İttifakı nasıl başarı elde etti ise 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de aynı başarıyı elde edeceklerini kaydetti.

?Çok büyük projelere imza attık?

Cumhur İttifakı´nın Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, daha önceki belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlere değinerek, çok büyük hizmetleri Darende´ye kazandırdıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından dua edilip kurdele kesilerek seçim irtibat bürosu törenle açıldı.

Açılışa, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Gürün Belediye Başkanı ve adayı Nami Çiftçi, Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün, iş adamları ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış sonrası katılımcılara yemek ikram edildi.