Cumhur İttifakı son mitingini yaptı

Darende Cumhur İttifakı, çok sayıda vatandaş ve milletvekilinin katılımıyla son mitingini gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakı son mitingini yaptı
Gündem 30.03.2019 11:39:27 1692 0

Darende Cumhur İttifakı, çok sayıda vatandaş ve milletvekilinin katılımıyla son mitingini gerçekleştirildi.

Hacı Hasan Akyol Çarşısındaki irtibat bürosu önünde gerçekleştirilen etkinlikte, açılış konuşmasını yapan Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Selahattin Gürkan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İsa Özkan ile büyük bir uyum içinde Darende´yi kalkındıracaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı İhsan koca da kısa bir konuşma yaparak, Malatya´da Selahattin Gürkan Darende´de İsa Özkan´ı başkan yapacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı adayı İsa Özkan ise yapacakları projelere değinerek, merkezi hükümetten her türlü desteği alacaklarını ve Darende´yi daha yaşanılabilir bir hale getireceklerini söyledi. Özkan, görev verildiği takdirde Darende´nin birçok sorunun kısa bir sürede çözeceğini kaydetti.

Sırasıyla, Milletvekili Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı da birer konuşma yaparak Darende için İsa Özkan´a destek istedi.

Son olarak kürsüye çıkan Eski Bakanlardan hemşehrimiz İsmet Yılmaz, Darende´nin manevi havası ile örnek bir ilçe olduğuna değinerek, ?İstanbul merkezi hükümetle birçok yatırıma imza attı. Darende´nin de merkezi hükümetle birlikte kalkınacaktır. Daha hızlı hibeleri alabilmesi için Cumhur İttifakı desteklenmelidir. Ben inanıyorum ki Darendeliler sandığına gittiğinde AK Parti´ye verecek.? dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlara yemek ikram edildi.