Çarşı Merkezi ve Ara Yollar Sıcak Asfalt ile Kaplanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçemiz merkezi ve mahalle yollarını sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına başladı.

Çarşı Merkezi ve Ara Yollar Sıcak Asfalt ile Kaplanıyor
Gündem 3.10.2022 14:06:00 1445 0

Darende’nin gelişip güzelleşmesi ve yaşam kalitesinin artması amacıyla bir süredir devam eden altyapı projelerinin tamamlanmasının ardından çarşı merkezi, sıcak asfalt ile kaplandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Hakan Demir, ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalarla Darende'nin çarşı merkezi ve birçok mahallesinin daha konforlu ve modern bir hale geleceğini söyledi.

Ara mahallelerde çalışmaların devam etmesi için doğalgaz, su ve kanalizasyon hatlarının yenilenerek tamamlanmasını beklediklerini kaydeden Demir, "Başkanımızın talimatıyla bu yıl Darende'de asfalt çalışmalarına başladık. İlk olarak kırsalda bulunan Ayvalı ve Aşağıulupınar mahallelerinin asfalt işlerini tamamladık. Şimdi merkez sınırları içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıdan dolayı geciken yolların sıcak asfalt serimlerini yaptık, aşama aşama kışa kadar da devam edeceğiz. Darendelileri bugüne kadar çekmiş olduğu sıkıntılardan inşallah kurtarmış olacağız. Hizmetlerin Darende'ye hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karaman da emeği geçenlere teşekkür ederek, yolların sıcak asfaltla kaplanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çetin ise yıllardır tozdan çamaşırları balkona asamadıklarını kaydederek, yapılan hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yol koordinasyon ekiplerine tatlı ikram edildi.