Büyük Birlik Partisi (BBP) ilçe başkanı Ruhi Kahraman oldu

Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, ilçe başkanlığına ataması yapılan Ruhi Kahraman’ı tebrik ederek yetki belgesini verdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) ilçe başkanı Ruhi Kahraman oldu
Gündem 24.08.2022 16:58:00 2493 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, ilçe başkanlığına ataması yapılan Ruhi Kahraman’ı tebrik ederek yetki belgesini verdi.

Bulut, beraberindeki il başkanı, kadın kolları başkan ve partililerle ilçemizde ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlk olarak partisinin ilçe başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya gelen Bulut, burada gazetecilerin sorularını yanıtlayarak partisine ilginin üye sayısı her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Darende’nin kendileri için çok önemli olduğuna değinerek, “Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Sadece bu bize has bir şey değil tüm dünya ekonomik anlamda bir daralma yaşıyor. Türk milleti, birçok cendereyi bir ve beraber olduğunda hızlı bir şekilde def etmiş bir millet. İnşallah en kısa zamanda bunu da atlatacaktır. Hükümetimiz bu konuda ciddi çalışmalar yürütüyor.” dedi.

Darende’nin önemli bir maneviyat merkezi olduğuna anlatan Bulut, “Somuncu Baba başta olmak üzere büyük Allah dostlarının diyarında olmaktan mutluyuz. Darende bizim için çok önemli.” diye konuştu.

Bulut ve beraberindekiler, genel merkez tarafından ilçe başkanlığına ataması yapılan Ruhi Kahraman’ı tebrik ederek hayırlı dedi.

Kahraman da yıkıcı değil birleştirici olacaklarını belirterek, “Kiminle yürüdüğümüz, kiminle olduğumuz zaten belli. Biz vatanımız ve milletimiz için çalışmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Bulut ve beraberindeki heyet, ziyaretlerini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: Büyük Birlik Partisi () başkanı Kahraman