Belediyenin araç filosu genişliyor

Türkiye Belediyeler Birliğinden, Darende Belediyesine kamyon hibe edildi.

Belediyenin araç filosu genişliyor
Gündem 18.03.2017 18:15:00 4661 0

Türkiye Belediyeler Birliğinden, Darende Belediyesine kamyon hibe edildi.

Belediye Başkanı Süleyman Eser, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliğinden bir damperli kamyonun hibe devir işlemlerinin tamamlandığını, kurban keserek hizmete aldıklarını söyledi.

Belediyenin araç filosunun her geçen gün güçlendiğini belirten Eser, "Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize kapalı kasa kamyon hibe edildi. Bu süreçte emeği geçen başkan, genel sekretere ve herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Hizmet kalitesini arttırdığımıza inanıyorum. Belediye olarak halkımız için çalışmaya ve iş üretmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleşmesi halinde bu hizmetlerin alınamayacağına değinen Başkan Eser şunları söyledi;

 ?Birçok badireyi atlatmış güçlü devletimiz inşallah daha da güç kazanarak ilerleyecek. Şuan Avrupa devletlerinin takınmış olduğu tavır bu yükselişi durdurmaya kalkışmaktan başka bir şey değildir. Allah Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza uzun ömür nasip etsin. Her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız.?

Konuşmaların ardından kurban kesilerek hizmete alınan kamyona binen Başkan Eser, hatıra fotoğrafı çektirdi.