Belediyeden miniklere hediye mont

Darende Belediye Başkanlığı tarafından okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımı yapıldı.

Belediyeden miniklere hediye mont
Gündem 10.01.2018 10:08:59 1705 0

Darende Belediye Başkanlığı tarafından okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımı yapıldı.

İlçemizin Ayvalı Mahallesi´nde Ayvalı ilk ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Süleyman Eser, öğrencilerle tek tek ilgilenerek giysi ve mont dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Eser, Ayvalı İlkokulundaki dağıtımda yaptığı açıklamada, Darende´ye gönül veren hemşehrilerinin destekleriyle bu güzel hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ayvalı´nın, ilçenin yiğit ve cesur hemşehrilerini barındıran kırsaldaki en büyük mahallesi olduğuna değinen Eser, ?Yiğit beldemizin göz aydınlığı çocukları, devletimizin onlara sunduğu en güzel şartlarda iyi bir eğitim alarak güzelce yetişiyorlar. Bizde, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile bu yavrularımıza soğuk kış gününde bir nebze olsun destek olmak istedik. Bizim memleketimizin malum iklim şartları ortada. Biz bu projeyi, il dışında bulunan iş adamlarımıza ilettiğimiz zaman hepsi memnuniyetle karşıladı. Onların desteği ve bizlerin gayreti ile 150 mont ve botu miniklerimize ulaştırdık. Onların sevinçlerine ortak olduk. Maddi olarak küçük ama manevi olarak karşılığı olmayan bu güzel hediyeleri miniklerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz. Sağ olsun benim güzel hemşehrilerim.? dedi.

Ayvalı İlkokulu Müdürü Erkan Durmuş da, Başkan Eser ve hayırseverlere teşekkür ederek, ?Yarınımızın teminatı olan çocuklarımıza gösterilen ilgi, yapılan destek her zaman en güzel hizmet olarak gönüllerde olacaktır. Hepimiz bu sıralardan geldik. Öğrencilerimizi unutmayarak yapılan hediyelerden ötürü çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Yeni montlarını alan miniklerde teşekkür ederek Başkan Eserle kucaklaştı.

Etkinliğe, AK Parti ilçe Başkanı Süleyman Şimşek ve meclis üyeleri de katılarak minik öğrencilere gönderilen hediye kıyafetlerden giydirdi.

Giysi yardımının sonunda, Başkan Eser ve beraberindekiler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.