BBP Darende seçim bürosu açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP), Darende ilçe teşkilatının düzenlediği seçim irtibat bürosu açılışı, BBP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

BBP Darende seçim bürosu açıldı
Gündem 25.02.2019 15:20:25 3332 0

Büyük Birlik Partisi (BBP), Darende ilçe teşkilatının düzenlediği seçim irtibat bürosu açılışı, BBP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış öncesi Kur´an-Kerim okunarak şehitler için dua edildi.

Cumhuriyet Meydanındaki seçim bürosunun açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, Darende´nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 2013 ziyaretinden sonra en coşkulu kalabalığın burada yeni bir tarih yazmak için toplandığını söyledi.

Merhum şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu´nu rahmetle ve minnetle andıklarını dile getiren Sayan, ?Millet ittifakına karşı Darende´mizde de ?Darende İttifakı? var. Burada, ilçe ve kırsaldaki tüm hemşehrilerimiz toplanmış memlekete 30 yıl gönüllü hizmet vermiş başkan adayımızı destekliyor. Kadınıyla, yaşlısıyla genciyle tek yürek olmuş. Ben inanıyorum ki 1 Nisan da bu ekip milletine hizmet etmek için mazbatasını alacak. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. Sefer bizden zafer Allah´tandır.? dedi.

?30 yıllık belediyecilik tecrübesi ile hizmete talibim?

Coşkulu kalabalığın tezahüratları arasında kürsüye gelen Büyük Birlik Partisi Darende belediye başkan adayı Hamit Demir de Somuncu Baba´nın ocağı Darende´ye hizmet etmenin bilincinde ve heyecanında olduğunu kaydetti.

Birliğin ve beraberliğin temsilcisi olacaklarını dile getiren Demir, alanı dolduran vatandaşları ve kırsalda bulunan mahalleleri selamlayarak, ?30 yıllık belediyecilik tecrübesi ile çekirdekten yetiştim. Sizden birisi olarak isteklerinizi ve sorunlarını çok iyi biliyorum. 5 yıldır MASKİ de gece gündüz demeden hemşehrilerimin mutluluğu ve refahı için çalıştım. Hizmetlerim sürecinde tanış olduğum kıymetli Darendeli kardeşlerim beni buraya layık gördü. Bizde daha büyük hizmetleri ilçemize kazandırmak için büyük bir aşkla kabul ettik. İnşallah bizlerin gayreti sizlerin de desteği ile 31 Mart akşamı Darende´miz kazanacak.? dedi.

Özümüz millet sözümüz hizmet inancı ile bu yola baş koyduklarını dile getiren Demir, ?Burada meydanları dolduran bu göz kamaştıran kalabalığa şunu belirtmek istiyorum. Bizim ötekileştiren, ayrıştıran bir siyaset anlayışımız yok. Seçmenlerimizin hepsini kucaklayan ?Darende İttifakımız? var. Bizde hiçbir ayrımcılığa yer yoktur. O parti bu parti şu zihniyet ayrımcılığı asla olamaz. Birlik ve huzur içerisinde Darende´mizin tüm renklerini yansıtıyoruz. Bugün ve yarın aynı gönle ve heyecana sahip olacağız.? diye konuştu.

Toplumun her kesimini kucaklayacak sosyal projeler hazırladıklarını dile getiren ve projelerini sıralayan başkan dayı Demir, Darende´yi Türkiye´ye örnek bir ilçe yapmak için 31 Mart seçimlerinde Büyük Birlik Partisi´nin adayı ?Darende İttifakına? destek istedi.

Konuşmaların ardından, Malatya ili Darende İlçesi Çevre Köyleri (MİDİDER) ve Darende Dernekler Federasyonu (DADEF) Başkanı Hulusi Eser, Demir´e Kur´an, Bayrak ve seccade den oluşan bir takım hediye etti.

Daha sonra belediye encümenleri ile vatandaşları selamlayan Hamit Demir, parti mensupları ile birlikte kurdele keserek seçim irtibat bürosu açılışını yaptı.

Öte yandan, alanı dolduran vatandaşlara öğlen yemeği ikramı edildi.