Başkan Eser, personeli ile vedalaştı

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, beraber görev yaptığı personeli ile vedalaştı.

Başkan Eser, personeli ile vedalaştı
Gündem 31.03.2019 08:31:28 1333 0

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, beraber görev yaptığı personeli ile vedalaştı.

Esnaf Kefalet Salonunda verilen veda yemeğinde personel ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Eser, bir konuşma yaparak helallik istedi.

Masaları tek tek gezerek tüm personeli ile görüşen Eser, burada yaptığı konuşmada, ?2014 yılında başkanlık görevi ile sizlerle çalışmaya başladım ve geçen bunca yıl boyunca hep birlikte ve uyum içerisinde çalıştık. Ben personelimden her zaman memnun oldum sizler beni hiç üzmediniz zaman zaman hep birlikte stres, hep birlikte sevinç ve zaman zamanda hep birlikte üzüldük. Yeri geldi güldük, yeri geldi sabahladık yeri geldi çok zor şartlarda Darende´miz için fedakârlıkta bulunduk. Benim için her biriniz ayrı ayrı değerlisiniz. Sizlerden ayrılmak benim içinde çok zor ama nasibimiz bu kadarmış.? dedi.

Eser, son olarak biR ve beraber olmalarını tavsiye ederek, ?Sizlerden gitmeden önce bir şey rica ediyorum yeni gelecek olan başkanınıza sahip çıkın ve ona yardımcı olun onu kucaklayın, benimle olduğu gibi onunla da birlik ve beraberlik içinde çalışın. Sizlerle çalıştığımız süre içerisinde ben hepinizden razıyım Allah´ta sizlerden razı olsun. Benim hakkım hepinize helal olsun sizde hakkınızı helal edin." dedi.

Personelde duygu ve düşüncelerini ifade ederek Eser´e kendilerine verdiği kıymet için teşekkür etti.

Duygu dolu veda gecesinin ardından Başkan Eser, tüm personel ile tek tek vedalaşarak hatıra fotoğrafı çekindi.