Başkan Eser, muhtarlarla bir araya geldi

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki mahallelerin muhtarları ile toplantı yaparak sorun ve istekleri dinleyip istişarelerde bulundu.

Başkan Eser, muhtarlarla bir araya geldi
Gündem 20.04.2016 16:32:48 1125 0

 

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki mahallelerin muhtarları ile toplantı yaparak sorun ve istekleri dinleyip istişarelerde bulundu.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda tek tek söz alan muhtarlar mahallelerinin problemlerini dile getirdi. Muhtarlar genel olarak içme ve sulama suyu ile kanalizasyon ve köy içi yollarının kilit parke taşı yapılması, sıcak asfalt, mahalle gurup yollarının yapılması gibi sorunlarının bulunduğunu belirtti.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ?Sizleri tek tek dinleyeceğim sizin çözülemeyecek hiçbir probleminiz yok. Ne derdiniz varsa çözeceğiz bir araya gelelim dedik. Hem bir sohbet edelim, hem de bir arada yemek yiyelim, bir dertleşelim diye bir aradayız. Dertleriniz konusunda merak etmeyin biz bunların üstesinden geldik her zaman da geleceğiz her zaman sizin yanınızdayız ne derdiniz ne problemleriniz varsa yerine getireceğiz? dedi.

Güncel konular üzerine de fikirlerini paylaşan Eser; ?Bu ülke geniş, ülke güzel, ülkemiz bu problemleri aşar. Hiç bir mahallemizin problemi kalmaz yeter ki sizin sağlığınız yerinde olsun huzurunuz yerinde olsun rabbim bir hastalık vermesin biz gözüktüğümüz gibiyiz ona bir çeşit buna bir çeşit konuşma lüksümüz yok Bir kez daha diyorum biz güçlüyüz bu işlerin üstesinden geleceğiz Diyarbakır´da bizim, Şırnak´ta bizim, Mardin´de bizim? diye konuştu.

Belediye başkan yardımcıları Durmuş Doğan ve Tacettin Ateş muhtarların isteklerini not aldı.

Toplantının ardından Başkan Eser muhtarlara Belediye Parkında yemek ikramında bulunuldu.

 

Mayor Süleyman Eser,met with the headmen...

Dr.Mayor Süleyman Eser meetings were held with village headmen in the district,were listened problems and requests.Made in consultation.Were held consultation.In the teacher´s house,headmen´s said the neighborhood´s problems.Generally,drinking and irrigation water, sewage and in the village way of making keystone paving,hot asphalt,making neighborhoods road said such problems.Mayor Dr.Süleyman Eser is in his speech at meeting´´ I will you listen to one by one and no problem insoluble.We said let´s get together what if you have problems.Also conversation,also for eating,voicing problems for being together in.´´Do not worry for problems, we overcome of them we will always come in and we are always take with you.We will solve the problems and of problems´´said.Dr.Eser;on current issues to express thoughts,´´This wide country,country is beautiful,our country will overcome these problems.Our neighborhood will not be any problems as long as your being healthy,being peace over, God is to prevent illness. were like as it appears and no need to separately to talk.I say once again we are strong,we will overcome these jobs.In our of Şırnak,in our of Mardin´´said.Mayor deputy Durmuş Doğan and Tacettin Ateş are headman approves requests rating.After meeting Mayor Eser,headmen decided to eat at the municipal park.