Başkan Eser, güreşte derece yapan öğrencileri ödüllendirdi

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Malatya´da gerçekleştirilen Yıldızlar 17-20 Yaş Türkiye Şampiyonası elemelerinde derece yapan güreşçileri ödüllendirdi.

Başkan Eser, güreşte derece yapan öğrencileri ödüllendirdi
Gündem 16.02.2016 10:03:46 1442 0

 

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Malatya´da gerçekleştirilen Yıldızlar 17-20 Yaş Türkiye Şampiyonası elemelerinde derece yapan güreşçileri ödüllendirdi.

Darende Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muhammet Mercimek ile derece elde eden öğrencileri makamında kabul eden Başkan Eser, elemeler hakkında bilgi aldı.

Muhammet Mercimek, 17 okuldan 150 sporcunun katıldığı turnuvada 11 öğrencinin mindere çıktığını ve bunlardan 3 birincilik 2 ikincilik 5 de üçüncülük elde edildiğini söyledi.

Güreşçi öğrencileri elde ettikleri derecelerden dolayı kutlayan Eser, ´´Darendeli genç kardeşlerimin spor dallarına göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizim için altın kıymetindedir. Bu başarılar bizleri onurlandırarak gençler için planladığımız ?Gençlik Merkezi Projesi? çalışmalarını hızlandırmamız gerektiğini söyledi. Sporla uğraşan ve uğraşacak ister kırsalda isterse şehir merkezinde ikamet eden geçlerimize ulaşılması ve spor dallarına kazandırılması konusunda, ilgili arkadaşlara talimatları verdi. Belediye olarak bundan sonra sporla uğraşan gençlerimize en büyük desteği biz vereceğiz ve başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız.? dedi.

Öğrencilere sportif başarıların yanı sıra derslerine de önem vermelerini tavsiye eden Eser, ´´Sporun yanı sıra derslerinizi de iyi bir şeklide götürerek başarınızı taçlandırınız´´ ifadelerine kullandı.

Ata sporunun yaşatılması adına elde edilen başarıların Darende için önem taşıdığını dile getiren Eser, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.