Başkan Eser, Gazeteciler ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçede görev yapan gazeteciler ile yemekte bir araya gelerek, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nü kutladı.

Başkan Eser, Gazeteciler ile bir araya geldi
Gündem 10.01.2016 10:49:20 1014 0

 

Darende Belediye Başkanı Dr.  Süleyman Eser, ilçede görev yapan yerel gazeteciler ve ulusal ajans temsilcileriyle yemekte bir araya gelerek, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nü kutladı.

Başkan Eser, ilk olarak makamında kabul ettiği basın mensupları ile bir süre görüşerek 10 Ocak Gazeteciler Günü´nü kutladı.

Eser, ilçemizde muhabirlerin ve basın kurumlarının üstün bir hizmet anlayışı ile fedakarca çalıştıklarını ve toplum değerlerine ters düşmeyecek nitelikte yayınlar yaptığını aktararak, ?Darende´mizde görev yapan tüm medya mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum.? dedi.

Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basına büyük görev düştüğünü ifade eden Başkan Eser, ?Bizler şehrin idarecileri olarak gazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlar altında halkımızı bilgilendirmek için çalıştıklarının farkındayız. Kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolü çok büyüktür. Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler.? diye konuştu.

Öte yandan Başkan Eser, Darende Haber Gazetesi`nin ilçe ve dışarıda yaşayan hemşehrilerimiz arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek, üstlenmiş olduğu zorlu görevden dolayı Darende Haber Gazetesi muhabiri aynı zamanda AA muhabiri olan Ayhan İşcen´e ilçenin gözü kulağı olduğu için teşekkür etti.

Basın mensupları ile bir süre sohbet eden Eser, daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek belediye lokalinde gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.