Bakan Selçuk Darendeli öğretmenle telefonda görüntülü görüştü

Bakan Selçuk Darendeli öğretmenle telefonda görüntülü görüştü
Eğitim 9.12.2020 09:47:00 5314 0

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Eğitim Buluşmaları” kapsamında, ilçemizde görev yapan bir öğretmenle telefonda görüntülü görüşerek bir süre sohbet etti.

Bakan Selçuk, Malatya’daki öğretmenlerle çevrimiçi bir araya gelerek görüntülü görüştü. Her ilçeden bir öğretmenin katıldığı görüşmeye, ilçemizden Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi Biyoloji öğretmeni Çağrı Çiçek katıldı.

Somuncu Baba Külliyesi’nin avlusunda gerçekleşen online görüşmede, sıra kendisine gelen öğretmen Çiçek, Bakan Selçuk’u 30 yapraklı gül şehri Darende’ye davet ederek, “Pandemi sürecinde bu işe gönül veren her meslektaşım gibi bende öğrencilerime ve ülkeme hizmet etmenin sevincini yaşıyorum. Tüm öğrencilerimize destek olabilmek onlara yüreklerine dokunabilmek, onların yanında olduğumuzu hissettirebilmek için büyük bir çabanın içerisindeyiz. Bayrağımızın dalgalandığı her yerde biz varız.” dedi.

Çiçek’in kızı Zeynep’de doğum gününde Selçuk Öğretmeni beklediğini ifade ederek görüntülü görüşme sözü aldı.

Bakan Selçuk ise Malatya‘daki meslektaşlarıyla buluştuğunu, hepsinin olağanüstü çabalarla ustalıklarını konuşturduğunu belirerek, “Bugün Malatya’daki meslektaşlarımızla buluştuk. Hepsi olağanüstü çabalarla ustalıklarını konuşturuyor. Evdeki çarşaflarla çadır kuran ve masal anlatanlara, kısıtlı imkânlarıyla okulunu dönüştürenlere, tüm öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey sizin sayenizde.” ifadelerini kullandı.