AK Parti İl Başkanı Gören, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Darende’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Gören, muhtarlarla bir araya geldi
Gündem 13.09.2023 17:51:00 2222 0

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Darende’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Zaviye Mahallesi’ndeki Çokyaşar Mahalle Konağı’nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karaman, büyükşehir belediye ekipleri, MASKİ, AKSA ve muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Gören, ilçelerdeki ilk muhtarlar toplantısını Darende’de yaptığını belirterek muhtarlarının sıkıntılarını ve önerilerini dinlediklerini söyledi.

AK Parti iktidarında çözülmeyecek hiçbir problemin olmadığını kaydeden Gören, “Burada her muhtarımız mahallesi ile ilgili konuları tek tek dile getirdi. Konularla ilgili karşılıklı değerlendirme fırsatı yakaladık. Faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. İnşallah değerli muhtarlarımızın özverili katkılarıyla tüm mahallelerimizin olası sorunlarını çözmek için el birliğiyle çalışacağız.” dedi.

Belediye Başkanı İsa Özkan da görev süresince yapmış olduğu hizmetleri anlatarak, “Belediyemizin iller bankasından gelen payının %40’nın personele %60’ını ise hizmet etmek için kullanıyoruz. Hizmete geldiğimiz 2019 yılından bugüne pandemi, ekonomik kriz ve deprem felaketi yaşadık. Bu süreçte belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde hizmet etmeye çalıştık. Bugüne kadar 26 mahallemizde parke, altyapı ve içme suyu çalışmasını yaparak bitirdik. Darende’nin en büyük sorunlarından olan üstyapı çalışmasını bu sene bitireceğiz. Belediyemize 30’a yakın hizmet aracı satın aldık. Bunları borçlanmadan öz kaynaklarımızla yaptık. Büyükşehir ile birlikte ana arterlerde asfalt çalışmasını tamamladık. Darende’yi güzelleştirmek için elimizden geleni yapmaya devam diyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda söz alan muhtarlar ise alt ve üst yapı, içme suyu sorunlarını ileterek çözüm beklediklerini ifade etti.

Toplantının ardından İl Başkanı Namık Gören ve beraberindekiler, ilçeye yeni atanan Kaymakam Şeref Gülyer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.