AK Parti Darende ilçe olağan kongresi yapıldı

AK Parti Darende ilçe olağan kongresi yapıldı
Gündem 19.09.2020 19:45:00 4425 0

AK Parti 7. Olağan Darende İlçe Kongresi Köy pazarındaki açık alanda pandemi tedbirleri altında gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Darende’nin AK Parti’ye her seçimde tam destek verdiğini belirterek, “AK Parti bir veda partisi değil vefa partisidir dedik. Ama AK Partiye vefasızlık gösteren var mı? Var. Bu davadan vaz geçenler var mı? Var. Biz onların ne için gittiğini çok iyi biliyoruz. Biz makam ve mevki için gelmedik, biz dava için Recep Tayyip Erdoğan ile bu memlekete hizmet için geldik.” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde erdemliler olarak çıkan AK Parti’nin, bugün yurdun dört bir yanında eserleriyle övünen, eser siyaseti yapan bir parti olduğunu kaydetti.

Hemşehrimiz AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise “19 yıl içerisinde yapılan yatırımlara bakıldığı zaman kadrolarımızın ne kadar büyük bir iş başardığını göreceksiniz.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Darende’nin Somuncu Baba ve Hulusi Efendi’nin memleketi olduğunu kaydederek, burada hizmet etmenin bir vebal ve şeref arasında iki tercih olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca da sağlık sorunları nedeniyle kongreye katılamayan eski ilçe başkanı Süleyman Şimşek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, birlik be beraberlik çağrısı yaptı.

Kongre öncesinde hoş geldin konuşması yapan Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti’nin oylarını yükselten hemşehrilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede, AK Parti İlçe Başkanlığına Veysel Karaman seçildi.

Kongreye, Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.


Anahtar Kelimeler: Darende Parti olağan kongresi yapıldı