Afrin Kahramanlarının ailelerine ziyaret

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Afrin Harekâtına katılan asker ailelerini ziyaret etti.

Afrin Kahramanlarının ailelerine ziyaret
Gündem 18.04.2018 18:50:21 1558 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Afrin Harekâtına katılan asker ailelerini ziyaret etti.

Başkan Eser, Afrin de görev yapan Darendeli Uzman Çavuşlar Hakan Uğur, Mehmet Özdemir ve Hasan Dölcel´nin ailelerini ziyaret ederek, herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Ziyarete ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Eser, eşini ve çocuğunu cepheye gönderen kıymetli hemşehrilerini ziyaret ederek onlar ile bir araya gelmek istediklerini söyledi.

Ailelerin, vatan ve milleti için çarpan kalplerinin kendilerini çok duygulandırdığına değinen Eser, ?Askerimizin eşi ve babası ?gerekirse çocuklarımızı bırakıp bizde cepheye gideriz? diyor. Böylesine güzel yürekli insanların olduğu ülkeme kimse kemgözle bakamaz. Allah´ın izni ile kimseye eyvallahımız olmaz. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, hiç boş durmadı kendi yerli ve milli silahımızı üretti. Bir yandan da ülkemizi imar ve ihya ederek Müslüman ülkelere sahip çıktı. Ben askerlerimizin yakınlarına minnettarım onların bu feraseti, bizleri çok duygulandırdı. Hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.? dedi.

Uzman Çavuş Hasan Dölcel´nin eşi de, ?Eşim, Afrin Harekâtı´nda görev aldığı için büyük bir gurur duyuyorum. Vatan için milletimiz için nerde ne zaman çağrılırsak ailecek hazırız. Devletimizden Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Maddi manevi her ihtiyacımızı karşıladılar, bizlere yardımcı oldular. Komutanlarının eşleri sürekli beni arayıp halimi, hatırımı sordu. Devletimiz her zaman arkamızdaydı hiçbir zaman bize sıkıntı yaşatmadılar.? diye konuştu.

Uzman Çavuş Mehmet Özdemir´in babası Gazi Özdemir ise, ?Bir tane oğlum var Türk milletinin emrine verdik, görevini başarılı bir şekilde yapıyor. Kutsal bir görevde ülkem için bir Mehmet´im değil bin Mehmet´im olsa feda olsun.? dedi.

Ziyaretlere Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kürşat Gök´te eşlik etti