15 Temmuz Darbe Girişimi ve Darende Tanıtım Sergisi

Gazetemiz foto muhabiri tarafından çekilen 100 fotoğraftan oluşan "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Darende" konulu fotoğraf sergisi açılacak.

15 Temmuz Darbe Girişimi ve Darende Tanıtım Sergisi
Gündem 20.01.2017 20:05:54 1502 0

Malatya´nın Darende ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Darende Haber Gazetesi foto muhabiri tarafından çekilen 100 fotoğraftan oluşan "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Darende" konulu fotoğraf sergisi açılacak.

Darende Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı´nın organizesinde, Malatya Park AVM´de 20 Ocak saat 19.00´da davetlilerin katılımı ile açılacak sergi, 15 Temmuz gecesi Darende Haber foto muhabiri tarafından darbenin ilk dakikasında yaşanılan anlar, fotoğraflarla sergilenecek.

Darende Kaymakamı Ali Türk, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada, Darende Halkı´nın bundan sonraki nesillere, demokrasisine, iradesine ve devletine sahip çıkma adına verdiği çok önemli mesajları barındıracak sergiyi, Malatyalı hemşehrilerimizin mutlaka görmesi gerektiğini söyledi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser´de, 20 Ocak Cuma akşamı açılışı yapılacak olan sergiye tüm Malatya halkını davet ederek, hain darbe girişimine karşı Darendelilerin onurlu duruşunu, milli iradeye sahip çıkışı ve seçilmiş hükümete sahip çıkmak adına üzerlerine düşeni yerine getirmeye devam edeceğini söyledi.

3 gün boyunca gezilebilecek sergide, 15 Temmuz Darbe Gecesi´ne ait fotoğrafların yanı sıra, ilçenin tarihi ve turistik mekânları da yer alacak.