10 Ocak çalışan gazeteciler günü

10 Ocak çalışan gazeteciler günü
Gündem 10.01.2020 16:28:00 2726 0

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçede görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı İsa Özkan, belediyeye ait sosyal tesislerde yerel ve ulusal ajans temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Özkan, ilk olarak basın mensupları ile bir süre görüşerek 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Özkan, ilçemizde muhabirlerin ve basın kurumlarının üstün bir hizmet anlayışı ile fedakârca çalıştıklarını ve toplum değerlerine ters düşmeyecek nitelikte yayınlar yaptığını aktararak, “Darende’mizde görev yapan tüm medya mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum.” dedi.

Öte yandan Başkan Özkan, Darende Haber Gazetesi’nin ilçe ve yurt içinde yaşayan hemşehrilerimiz arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek, üstlenmiş olduğu zorlu görevden dolayı Darende Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayhan İşcen’e ilçenin gözü kulağı olduğu için teşekkür etti.

Basın mensupları ile bir süre sohbet eden Özkan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona eren kahvaltıya, İhlâs Haber Ajansı Muhabiri İsmet Uğur, Malatya Söz Gazetesi Temsilcisi Ahmet Çakır, eski Banka Müdürü Hilmi Keyhıdır katıldı.

 


Anahtar Kelimeler: çalışan gazeteciler