30 Ağustos zaferi kulandı

30 Ağustos zaferi kulandı

30 Ağustos zaferi kulandı
Gündem 4.09.2009 16:14:00 1952 0

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler günü’nde Darende`de yapılan törende bir konuşma yapan Jandarma Başçavuş Nadir Ceylan Jeopolitik düşüncenin ortaya çıkardığı gerçeğin 30 Ağustos Zaferinin Anadolu’nun istila edilemeyeceğinin kanıtı olduğunu söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler günü Darende`de de törenlerle kutlandı. Darende’deki törenlere Vali Yarımcısı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Koray Kartal, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, resmi kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Anıta çelenklerin sunulmasının ardından Jandarma Başçavuş Nadir Ceylan günün anlamına ilişkin  bir konuşma yaptı. Ceylan, her evresi ile düşünülmüş, hazırlanmış, yönetilmiş ve zaferle sonuçlandırılmış olan bu harekatın Türk Ordusunun, Türk Subay ve komuta heyetinin yüksek kudret ve kahramanlığını tarihte bir daha tespit eden büyük bir eser olduğunu bildirdi.

Nadir Ceylan 30 Ağustos Zaferini anlattığı konuşmasında; “Türk milleti hangi şartlar olursa olsun, yine bir ordu çıkarır ve vatan toprağı için, hürriyet ve bağımsızlık için kanının son damlasına kadar savaşır. Türk Vatanı üzerine, içeriden ve dışarıdan uzanıp da kırılmamış ve kırılmayacak bir el yoktur” dedi.

Konuşmaların ardından Garnizon Komutanlığı’nda tebrikler kabul edildi.


Anahtar Kelimeler: