N Hotar Göksel Darendeye geldi

N Hotar Göksel Darendeye geldi

N Hotar Göksel Darendeye geldi
Gündem 4.06.2009 17:02:00 2842 0

Nükhet Hotar Göksel, “Darende’yi çok beğendik”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel geçtiğimiz günlerde nikah şahitliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın yaptığı yeğeni Harun Hotar ve beraberindekilerle Darende’de tarihi, turistik ve doğal güzelliklerin yer aldığı mekanları gezdi. 12 Mayıs 2009 günü ilçeye gelen Nükhet Hotar Göksel zevk duyarak yaptıkları geziyle Darende’yi çok beğendiklerini söyledi.

Darende Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkan Vekili Yaşar Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Hulûsi Efendi Vakfı İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Hakkı Özbay’ın eşliğinde ilçedeki turistik mekanları gezen Göksel, Darende’yi beklediğinin üzerinde bulduğunu ve sıradan bir ilçe olmadığını söyledi.

Nükhet Hotar Göksel; “Malatya’lıyım ama Darende’ye ilk defa geliyorum, daha önceden burası hakkında övgü dolu bilgiler edinmiş, değişik çevrelerden ilçeyi metheden sözler duymuştum. Yeğenimizin nikahı nedeniyle Malatya’ya gelmişken ailece Darende’yi özellikle ziyaret etmek istedik. Önemli bir cazibe merkezi olan Darende’yi çok beğendik. İnsanların sosyal yaşamına yönelik çok güzel çalışmalar yapılmış. Özellikle Hulûsi Efendi Vakfı’nın müthiş hizmetler yaptığını gördüm ve takdir ettim. Keşke böylesi kurumlar her yerde olsa. Devletimizin sağladığı imkânlarla kanyon, şelale çok güzel bir hale gelmiş. Buraya gelen her insan kendi yapısına, düşüncesine ve görmek istediği güzelliğe dair bir şeylerle karşılaşmaktadır” dedi.


Anahtar Kelimeler: