Darende´de 3 savcı 4 hakim oldu

Darende´de 3 savcı 4 hakim oldu

Darende`de 3 savcı 4 hakim oldu

Adalet Bakanlığı tarafından Darende’ye atanan Cumhuriyet Savcısı Güldane Aydemir ve Hâkim Osman Gitmez görevlerine başladı. Savcı Aydemir’in Bolu Gerede’de, Hâkim Gitmez’in de Artvin Ardanuç’ta görev yapmakta iken Darende’ye atandıkları öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısı Güldane Aydemir

1982 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. İlköğrenimini memleketinde liseyi Tokat’ta okuyan Güldane Aydemir, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2004 yılında mezun oldu. Stajını Eskişehir’de yapan Aydemir, 2007 yılında Bolu ili Gerede ilçesine Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Evli olan Güldane Aydemir, Adalet Bakanlığı 2010 ‘yaz kararnamesi’ ile Darende’ye atandı.

Hakim Osman Gitmez

1980 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamlayan Osman Gitmez Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2004 yılında mezun oldu. İstanbul Kadıköy Adliyesi’nde stajını tamamlayan Gitmez, 2007 yılında Artvin ili Ardanuç ilçesine Hâkim olarak atandı. Osman Gitmez, Adalet Bakanlığı 2010 ‘yaz kararnamesi’ ile Darende’ye atandı.

Ayrıca Trabzon’un Araklı ilçesinden gelen Hakim eşler Ekrem Karadere ve Filiz Karadere’de Darende’deki görevlerine başladı. Yeni gelen savcı ve hakimlerimize hoş geldiniz der, görevlerinde başarılar dileriz.