Yurt çapında kermes heyecanı

Hulûsi Efendi Vakfı şube ve bağlı temsilcilikleri tarafından düzenlenen yurt genelindeki kermes faaliyetleri hızla devam ediyor.

Yurt çapında kermes heyecanı
Gündem 27.04.2017 15:38:41 1148 0

Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı şube ve bağlı temsilcilikleri tarafından düzenlenen yurt genelindeki kermes faaliyetleri hızla devam ediyor. Nisan ayı içerisinde çeşitli il ve ilçelerde açılan kermeslere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Gelirleri özellikle eğitim ve vakfın diğer faaliyetlerinde sarfedilen kermeslerde, Darende´ye gönül veren bayanların el emeği göz nuruyla hazırladıkları ürünler büyük ilgi gördü. Kermeslerin açıldığı yerlerin üst düzey bürokratları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan açılışlarda Darende´yi tanıtan görsel sunumlar ve broşürlerde dağıtıldı.

Hemşehrilerimiz ve Darende´ye gönül bağı olanların yoğun olarak bulunduğu yerlerin yanı sıra kermes açılan diğer bölgelerde de vakfın faaliyeti vatandaşların takdir ve ilgisiyle karşılandı.

Kermesler, İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Elbistan, Nallıhan ve Kahramanmaraş da vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.


Anahtar Kelimeler: Yurt çapında kermes heyecanı