Yeni başhekimimiz Muhammet Fatih Ertaş

Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzman Dr. Muhammet Fatih Ertaş atandı.

Yeni başhekimimiz Muhammet Fatih Ertaş
Gündem 29.11.2023 10:13:00 3263 0

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine aynı kurumda 1 yıldır İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uzman Dr. Muhammet Fatih Ertaş atandı.

Başhekim Dr. Mustafa Karabulut, Malatya’ya atanmasından dolayı boşalan koltuğa, Uzman Dr. Muhammet Fatih Ertaş tayin edildi.

Gazetecileri kabul eden Ertaş, çalıştığı kurumda başhekimliğe atanmasından dolayı mutlu olduğunu ve sorumluluğunun büyük olduğunu söyledi.

Herkesin göz bebeği olan bu nadide kurumun hak ettiği hizmet kalitesinde işlemesi için çok çalışacaklarını aktaran Başhekim Ertaş, “Hastaların memnuniyetini ön planda tutmak, yüksek kalitede hizmet vermek ve çok özel olan bu hastaneyi daha ileriye taşımak, zor fakat eşsiz bir sorumluluk olacak.” dedi.

Özgeçmişi

Muhammet Fatih Ertaş, 1991 yılında Malatya’nın Akçadağ ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. Hacettepe Üniversite Tıp Fakültesinden 2017 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olarak Erzurum Şehir Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği’ne atandı. Burada uzmanlık eğitimini tamamlayan Ertaş, 2022 yılında Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne iç hastalıkları uzmanı olarak atandı.

Evli ve 1 çocuk babası olan Ertaş, 2023 yılı itibariyle başhekim olarak görevine devam edecek.

 

            

 


Anahtar Kelimeler: başhekimimiz Muhammet Fatih Ertaş