Yeni emniyet binası hizmete hazır

Vali Mustafa Toprak, Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Yeni emniyet binası hizmete hazır
Gündem 19.05.2017 22:38:10 2157 0

Vali Mustafa Toprak, Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Vali Toprak,  beraberinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve diğer yetkililer ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasını gezerek binanın hizmet vermeye başlayacak duruma gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bina çevresinde ve içerisinde bulunan odaları ve hizmet birimlerini tek tek gezerek İl Emniyet Müdürü Urhal´dan bilgi alan Vali Toprak, tüm hazırlıkların tamamlanarak en kısa sürede bu binaya taşınılmasını ve burada hizmet verilmeye başlanması talimatını verdi.

Bina yanında bulunan boş arazinin nasıl değerlendirileceği konusunda da Başkan Eser´den öğrenci yurdu yapılacağı ve çalışmalara başlanacağı bilgisini alan Toprak, Darende ilçesinde yükseköğrenim yurt ihtiyacının öncelikli ve acil olduğunu, bu nedenle yurt ihale işlemlerinin hızlandırılmasını istedi.

Ayrıca Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatının ve tefrişatının çok güzel ve sade olduğunu dile getirerek bu güzelliğin ve sadeliğin emniyet hizmetlerine de yansıtılmasının önemli olduğunu ifade ederek en kısa sürede binaya taşınılması ve hizmete geçmesi talimatını tekrarlayarak ilçeden ayrıldı.