Yazıcıoğlu için mevlid okundu

Büyük Birlik Partisi´nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 7. yılında Darende´de okutulan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

Yazıcıoğlu için mevlid okundu
Gündem 18.03.2016 17:01:27 1879 0

 

Büyük Birlik Partisi´nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 7. yılında Darende´de okutulan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

Kahramanmaraş´ta 7 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi´nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için, Darende´nin en büyük camisi olan Somuncu Baba Külliyesi´nde Cuma namazı öncesinde mevlid okutuldu. Mevlide, Kaymakam Ali Türk, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, çeşitli partilerin temsilcileri, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okutulan mevlidin ardından Yazıcıoğlu için dualar edildi ve cemaate ikramda bulunuldu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi İbrahim Alagöz ve beraberindeki heyet, mevlit programı sonrasında Hasan Gazi Türbesi ve Şehitliği ziyaret etti. Burada AA muhabirine açıklamalar da bulunan İbrahim Alagöz, Darendeli şehitler başta olmak üzere 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Alagöz, Yazıcıoğlu´nun ölümünü 7. yılında olduklarını hatırlatarak, ?Mahkeme kapılarında Malatya da Kahramanmaraş da alperenler olarak şuana kadar hiçbir sonuç alınmış değildir. Hani birileri demişti ya ?Muhsin Yazıcıoğlu suikastı bizim boynumuzun borcudur´ bir an önce bu namus borcunu ödemelerini istiyoruz. Külliyedeki Mevlid-i Şerif programına katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Ali Gök de, 7 yıl önce kaybettikleri Muhsin Yazıcıoğlu´nu rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek, ?Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bir avuç çapulcu bilsinler ki, Alperenler ülkesi için her zaman gözünü kırpmadan canını vermek için hazır beklemektedir. Geçtiğimiz günlerde Ankara´daki patlamada hayatını kaybeden vatan evlatlarına Allah´tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum.? dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) heyeti daha sonra, Darende Kaymakamı Ali Türk ve İlçe Jandarma Komutanlığı´na nezaket ziyaretinde bulundu.