Yarıyıl tatili sona erdi

Darende´de, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve ortaöğretimdeki 6 bin 486 öğrenci yarıyıl tatilinin ardından ders başı yaptı.

Yarıyıl tatili sona erdi
Eğitim 6.02.2018 08:20:16 971 0

Darende´de, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve ortaöğretimdeki 6 bin 486 öğrenci yarıyıl tatilinin ardından ders başı yaptı.

İlçemizdeki tüm okullarda olduğu gibi Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda öğrenciler erkenden aileleriyle birlikte geldi.

İlk ders zilinin çalmasının ardından İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda öğrencilerle bir araya gelerek kuru üzüm dağıttı.

Kuru üzüm dağıtımında öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Zengince, 15 günlük güzel bir tatilin ardından tekrar zil çaldığını hatırlatarak, başarılı bir yıl geçmesi temennisinde bulundu.

Zengince, geleceğin aydın bireylerinin yetişmesinde idarecilere çok büyük görev düştüğünü belirterek, ?Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Vatanımızın, milletimizin geleceği sizlerin çalışma ve gayretlerine bağlı. İnşallah derslerinize azmederek istediğiniz mesleklere kavuşur, devletimiz için de çalışkan bir birey olursunuz. Ben öğretmenlerinize de çok teşekkür ediyorum. Kendi evlatları gibi görerek sizler için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Geleceğin inşasına sizleri hazırlayarak büyük ve ulvi bir görevi yeri getiriyorlar. Yeni eğitim-öğretim yılının sizlere ve eğitimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Zengince ve beraberindeki ilçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ve okul müdürü Abdullah Gündoğan öğrencilere kuru üzüm dağıttı.

İlçemizde 30 eğitim kurumunda 6 bin 486 öğrenci ve 490 eğitim çalışanı, yarıyıl tatilinin ardından ikinci döneme başladı.


Anahtar Kelimeler: Yarıyıl tatili sona erdi