Vali Şahin, ilçemizde incelemelerde bulundu

Bir dizi programlara katılmak için ilçemizi ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, açılış ve incelemelerde bulundu.

Vali Şahin, ilçemizde incelemelerde bulundu
Gündem 13.06.2023 15:53:00 1524 0

Bir dizi programlara katılmak için ilçemizi ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, açılış ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü içerisinde yer alan ve Kaymakamlık tarafından yapılan (ADEM) Aile Destek Merkezinin açılışını gerçekleştiren Vali Şahin burada kursiyerler tarafından hazırlanan el sanatları sergisini gezerek eserleri inceledi. Yine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü içerisinde bulunan kreşi ziyaret eden Vali Şahin, boyama etkinliği yapan çocuklarla bir süre ilgilendi.

Açılış programının ardından 06 Şubat Kahramanmaraş Merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için ilçede yapımı tamamlanan konteyner kentte incelemelerde bulunan Vali Şahin yetkililerden bilgi aldı ve konteyner kentte yaşayan vatandaşlarımızla sohbet ederek isteklerini dinledi.

Daha sonra Sadrazam Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesinin açılışını gerçekleştiren Vali Şahin,  İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Nevim Eryılmaz Doğan’dan bilgi alarak kütüphaneyi gezdi.

Son olarak Vali Şahin, “Bir Dokun Bin Güldür” projesi kapsamında İstanbul Başakşehir Belediyesi’nin desteği ile Darende Kaymakamlığı tarafından 60 yetim-öksüz çocuğumuz için düzenlenen yılsonu etkinliğine katıldı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na teşekkür eden Vali Şahin, çocukları güldüren, çocukların yüzüne tebessüm katan her projenin başarılı bir proje olduğunu, eğlenmeye, oynamaya ve güzel vakit geçirmeye ihtiyacı olan çocuklarımız için düzenlenen bu tür etkinlikler ile yaşanan bu zor günlerin atlatılmasına yardımcı olacağını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Şahin ilçemizde incelemelerde bulundu