Türkiye´de en ucuz ekmek Darende´de

Türkiye´de en ucuz ekmek 75 kuruş ile ilçemizde belediyeye ait ekmek fabrikasında satılıyor.

Türkiye´de en ucuz ekmek Darende´de
Gündem 15.09.2018 08:21:07 1216 0

Türkiye´de en ucuz ekmek 75 kuruş ile ilçemizde belediyeye ait ekmek fabrikasında satılıyor. Belediye Başkanı, ekmeği cüzi bir karla sattıklarını söyledi.

200 gram ekmeğin 75 kuruşa satıldığı fırında, tam otomatik makinalarda 7 farklı ekmek çeşidi çıkarılarak vatandaşa satışı yapılıyor.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, un fiyatlarına zam gelmeden önce 250 gram ekmeği 75 kuruştan sattıklarını belirterek, gramajı düşürüp uygun fiyata ekmek satışına devam ettiklerini söyledi.

İl genelinde 200 gram ekmeğin 1 lira 25 kuruştan satıldığına dikkat çeken Başkan Eser, ? Kendi bünyemizde hizmet veren tesisimizde tam otomatik makinalarda ürettiğimiz 7 farklı 200 gram ekmekleri 75 kuruştan satıyoruz. Düşük fiyattan vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Bölgemizde bizden daha uygun fiyata ekmek veren bir fırın göremez, bulmazsınız. Bizim amacımız halkımıza en güzel hizmeti verebilmek. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde ilçemizin sorunlarını en aza indirmeye ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.? dedi.

Eser, 10 bin ekmek üretebilecek imkânlara sahip ekmek fabrikasının kaliteli ve en ucuz ekmek projesinin devamlılık arz edeceğini aktararak, yapılan bu hizmetin vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandığını ifade etti.

Artan un ve ekmek fiyatlarına karşı en ucuz ekmeği alan vatandaşlarda, Başkan Eser´e teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntılı sürecin aşılabileceğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler: Darende Türkiye ucuz ekmek