TOKİ konutlarında kura heyecanı

İlçemizde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlar için kura çekildi.

TOKİ konutlarında kura heyecanı
Gündem 23.03.2018 07:53:20 1020 0

İlçemizde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlar için kura çekildi.

Birinci etap TOKİ mevkiine yaptırılan 253 konutluk projede sözleşme imzalayan 241 hak sahibinin daireleri, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

Esnaf Kefalet Salonu´nda Darende Belediye Başkanlığı ve TOKİ tarafından gerçekleşen çekilişe, Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Belediye Başkanı Süleyman Eser, TOKİ yetkilileri, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, törende yaptığı konuşmada, TOKİ konutlarını ilçeye kazandırmak için uzun bir uğraş verdiklerini anımsatarak, bugün büyük bir gururu hemşehrileri ile paylaştıklarını söyledi.

Devletin zor zamanlarda milletinin ferahı için çok güzel çalışmalara imza attığını belirten Başkan Eser, ?Gördüğünüz gibi Cumhurbaşkanımızın sayesinde, askerlerimizin sayesinde burada bu mutlu günü beraber idrak ediyoruz. Devletimize ne kadar minnet duysak azdır. Bizlere bu imkanı sunan devlet büyüklerimize dua etmeyi unutmayalım. Beldemiz için bundan sonrada çok güzel projelere imza atarak ilçemizi daha da güzelleştireceğiz. Kura çekiminin her birinize hayırlı olmasını temenni ederken, geleceği kucaklayan bir proje olmasını Cenabı Allah´tan niyaz ediyorum.? diye konuştu.

Başvuruda bulunan vatandaşlarda, yapımına vesile olan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser´e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından ilçe Müftüsü Nurullah Birlik tarafından, yeni konutların hayırlı olması için dua edildi.

Edilen duanın ardından noter huzurunda 2+1 nitelikli konutların kura çekilişi gerçekleştirilerek 241 hak sahibi evlerine kavuştu.