Tesettür giyimin zarif markası Darendeliye emanet

Malatya´da Doğa Cadde AVM´de geçtiğimiz ay yeni açılan tesettür giyimin zarif markası ?NİHAN´, sektörün tecrübeli ismi başarılı hemşehrimiz Mehmet Söylemez´e emanet edildi.

Tesettür giyimin zarif markası Darendeliye emanet
Gündem 30.12.2017 11:11:42 3047 0

Malatya´da Doğa Cadde AVM´de geçtiğimiz ay yeni açılan tesettür giyimin zarif markası ?NİHAN´, sektörün tecrübeli ismi başarılı hemşehrimiz Mehmet Söylemez´e emanet edildi.

İlçemizde ve Malatya´da yıllardır çeşitli mağazalarda girişimci ve başarılı yöneticiliği ile bizleri gururlandıran Mehmet Söylemez, Nihan Giyim´in Malatya Müdürü olarak atandı.

Doğa Cadde AVM´de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiğimiz genç hemşehrimiz, uygun fiyat ve şık tasarımların reyonları süslediği NİHAN Giyim´e Darendeli bayanların Malatya´da yaptıkları alış-verişte ilk durağı olmayı istediklerini söyledi.

Hemşehrilerine uygun fiyat ve ödeme kolaylığı sağlayacaklarını aktaran Söylemez, marka hakkında şu bilgileri verdi: ?2002 yılında kurulan Nihan, kurulduğu günden bugüne kadar şık ve kaliteli giyinmeyi seven bayanlar için yenilikçi ve modern tasarımlardan oluşan koleksiyonlar hazırlamaya devam etmektedir. Her geçen gün büyümesini hızla devam ettiren Nihan, sahip olduğu kültür ve deneyim ile her sezon müşterilerine üst kalite standartlarda ürünler sergilemektedir. Başta pardösü, kap, manto, kaban ve ferace olmak üzere birçok ürün grubunda üretim yapan Nihan, ürünlerini yurt içinde kendine ait 10 mağazasında ve yurt içi- yurt dışındaki 200´den fazla seçkin satış noktasında satışa sunmaktadır.?

Muhafazakar yaşam tarzına hitap eden NİHAN´da hemşehrilerimizin neler bulacaklarını aktaran Söylemez, ?Günümüz modern hayat şartlarına uygun şekilde hazırlanan tesettür giyim modelleri ile alışveriş dünyası şimdi daha da hareketleniyor ve her kesimden kadınlar artık kendi ihtiyaçlarına göre aradıkları ürünlere kolaylıkla burada ulaşma imkanı buluyor. Kapalı giyim modelleri ile sektörde uzun zamandır aranan farklılık ve eksiklik de artık yakalanıyor. Günün her anında şık, tarz ve farklı görünmeyi tercih eden ve rahatlığı ile kendilerine uygun olan yaşam tarzını bütünleştirmek isteyen kadınlar için önemli bir seçenek olan tesettür giyim ürünleri modayı da yakından takip etmeyi sağlıyor. Sade ve günlük tesettür modellerinden, gece kullanıma uygun tesettür abiye modellere kadar geniş bir yelpazede tasarlanmış olan giyim koleksiyonları kadınların her türlü ihtiyacına ve şıklık arayışına hitap ediyor. Kapalı giyim modelleri arasında tesettür tunik, tesettür elbise, tesettür abiye ve etek modelleri gibi çok farklı tarzda ürün çeşidi bulunuyor. Ayrıca tamamlayıcı ürünler olarak başörtüsü, mont, kaban, ferace, bluz ve ayakkabı modelleri de bulabilirsiniz. NİHAN´da, aksesuarlar da fark yaratacak şekilde tasarlanıp satışa sunuluyor.? dedi.

Tecrübeli ve başarılı hemşehrimize biz de Darende Haber Ailesi olarak başarılar diler, yeni görevini kutlarız.