Tayini çıkan Özgenç ve Yazıcı ´ya veda yemeği

İlçe Kaymakamı Ali Türk, tayinleri çıkan ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç ve Hakim Mesut Yazıcı onuruna veda yemeği düzenledi.

Tayini çıkan Özgenç ve Yazıcı ´ya veda yemeği
Gündem 15.06.2016 10:54:49 3099 0

 

İlçe Kaymakamı Ali Türk, tayinleri çıkan ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç ve Hakim Mesut Yazıcı onuruna veda yemeği düzenledi.

Belediye Parkı´nda verilen iftara, belediye başkan yardımcıları Durmuş Doğan, Tacettin Ateş, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Özkan, Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, hakim ve savcılar, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Türk, Özgenç ve Yazıcı ´ya görev süreleri boyunca verimli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Komutanlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Türk, "Darendelilere hizmet etmekten mutluluk duyduğunuza inanıyorum. Yerelde yürütülecek hizmetlere kamu olarak ne kadar deste olabilirsek, vatandaşın hayatını ne kadar kolaylaştırabilirsek bulunduğumuz alanda o kadar başarılıyız demektir" dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Özgenç de Diyarbakır Hani Jandarma Bölük Komutanlığına tayininin çıktığını ifade ederek, "Allaha ısmarladık demeye alışkanlık haline getiren bir mesleğin mensubu olsam da, böyle zamanlarda Allaha ısmarladık demek çok zor oluyor. Görev yaptığım süre içerisinde içilen çayların sıcaklığında oluşan muhabbetten çok memnun kaldım, bu güzel zamanları her zaman ben ve eşim hatırlayacağız. Biz burada hep güzellikler içinde görev yaptık. Hiç birinizin desteğini unutmamız mümkün değil." şeklinde konuştu.

Yazıcı ise Darende´yi hiç unutmayacağını belirterek, "Biz ayrılıyoruz ama gönlümüz her zaman Darende´de olacak." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Türk, Özgenç ve Yazıcı ´ya plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Gece sonunda Özgenç ve Yazıcı geceye katılanlarla tek tek vedalaştı.