STK´lardan doktor ve sağlık personellerine ziyaret

STK´lar 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi´nde görevli doktor ve sağlık personellerini ziyaret etti.

STK´lardan doktor ve sağlık personellerine ziyaret
Sağlık 17.03.2017 10:09:21 2364 0

Darende´deki sivil toplum temsilcileri, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi´nde görevli doktor ve sağlık personellerini ziyaret etti.

Ziyarete, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Gücük, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Salih Soylu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Seydi Güşen ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Gök katıldı.

Öncelikle poliklinikleri ziyaret eden STK temsilcileri, uzman doktorların ve sağlık personellerinin bayramlarını kutlayarak karanfil dağıttı.

Ziyarette bir konuşma yapan Gök, ?STK temsilcilerimizle hastanemizi ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı´nı kutladık. İnsanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutluyoruz.? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başhekim Yardımcısı Mustafa Başaran ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Saadettin Ekmekci, STK temsilcilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.