Sevimli ikizler de karne heyecanı yaşadı

İlçemizde özel bir anaokulunda, aynı sınıfta eğitim gören 4 ikiz, ilk defa karne almanın mutluluğunu yaşadı.

Sevimli ikizler de karne heyecanı yaşadı
Eğitim 19.01.2018 12:05:34 2081 0

İlçemizde özel bir anaokulunda, aynı sınıfta eğitim gören 4 ikiz, ilk defa karne almanın mutluluğunu yaşadı.

İlçedeki Yavuz Sultan Selim Anaokulu öğrencisi ikizler, Zeynep ve Gülşen Şanal, Berra ve Begüm Umay, Zübeyir ve Şeyma Ovacı ile İnci ve İpek Tepe, üzerinde resimlerinin bulunduğu karnelerini öğretmenlerinin elinden aldı.

Davranış ve giyimleriyle birbirinden hiç ayrılmayan ve karne sevinci gözlerinden okunan ikiz kardeşlerin heyecanına aileleri de ortak oldu.

İkizlere öğretmenleri tarafından karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verildi.

Sınıf öğretmeni Berna Zeliha Cihan, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, ikizlerin her şeyi aynı ve bir olmasını istediklerini belirterek, karnelerinde ayrı not ve düşünce belirtmediklerini söyledi.

Yarıyıl tatili nedeniyle kısa bir ayrılık olacağını fakat ikizleri çok özleyeceğini belirten Cihan, şöyle konuştu:

"İkizlerimiz sempatik tavırlarıyla okulumuzun neşe kaynağı durumunda. Bu yıl ilk defa karne ile tanıştılar. Ne olduğunu tam olarak bilmeseler de beraberinde verdiğimiz küçük hediyeler ile çok mutlu oldular. Hepsinin ilgi alanları farklı bu yüzden onlara en güzel eğitimi vermek için uzunca bir süre çalıştık. İlk defa evlerinden ayrıldıkları zor bir dönem de oldu. Üzülerek onlar için güzel bir tatil olmasını diliyorum."

Cihan, sınıflarında aslında 5 ikiz bulunduğunu, hasta olan Mira ve Mina Güngör´ün karnelerini ise daha sonra vereceklerini ifade etti.

Karne sevinci yaşayan ikizler de aldıkları belgeleri ailelerine göstererek sevinç yaşadı.

İkizlerin aileleri ise çocukları ile gurur duyduklarını vurgulayarak okul yönetimine teşekkür etti.