Şahin, ?Gücümüzü halktan ve haktan alıyoruz"

16 Nisan´da yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili sürdürülen kampanyalar büyük bir yoğunlukla sürüyor.

Şahin, ?Gücümüzü halktan ve haktan alıyoruz
Gündem 8.04.2017 08:51:09 1431 0

16 Nisan´da yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili sürdürülen kampanyalar büyük bir yoğunlukla sürüyor. Bu kapsamda Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ilçemizi ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için Darende´nin Balaban, Gökderen, Karabayır, Kaynak, Yenipınar, Çınar, Ilıca, Hisarkale, Hisarcık, Akova, Suçatı, Yeşiltaş, Irmaklı mahallerini ziyaret eden Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, getirilecek olan yeni sistemle birlikte bundan sonra sandıklara beş yılda bir gidileceği vurgusunda bulundu.

GÜCÜMÜZÜ HALKTAN VE HAKTAN ALIYORUZ

Şahin, "Beş yılda, bir sandık Milletvekilliği için, bir sandıkta Cumhurbaşkanlığı seçimi için gelecek. Beş yılda bir sandık kurulacak yerel seçimler, genel seçimler hep birada yapılacak.

BİZİM İNSANIMIZIN DOKUSU SAĞLAMDIR

Malatya´nın her seçimde AK Parti´ye vermiş olduğu destekle Türkiye genelinde her zaman ilk beşe girdiğini hatırlatan Şahin, "Bizim insanımızın dokusu sağlamdır. Bu seçim bir dönemi kapatıp diğerini açacağımız bir seçim. Milletimiz daha sonraki nesiller için o sağlam dokusu ve duruşuyla yapacağı tercihi ´evet´ diyerek kullanacaktır. Daha önce 11 seçim geçirdik. Bütün ayrılıkçı güçler, hem içerde ki hem de dışarıda ki düşmanlar, Türkiye ayakta duramasın diye, demokrat bir ülke olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar." ifadelerini kullandı.