Sağlıkta bir önemli eser daha

İlçemizde, Aile Sağlık Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu merkezi yapımına başlandı.

Sağlıkta bir önemli eser daha
Sağlık 7.08.2018 17:02:44 1684 0

İlçemizde, Aile Sağlık Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu merkezi yapımına başlandı.

İlçemiz Heyiketeği Mahallesi´nde 3 bin metrekarelik alana inşa edilecek yeni tesis, farklı binalarda hizmet veren 3 sağlık kurumunu tek çatı altında toplayacak.

İnşa çalışmaları başlayan sağlık merkezinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, tek çatı altında toplayacakları sağlık kuruluşlarının daha verimli ve nezih bir ortamda ilçe halkına hizmet edeceğini söyledi.

Kısa bir süre sonra il protokolünün katılımıyla temel atma töreni düzenleyeceklerini belirten Başkan Eser, ?AK Parti´nin temel politikalarından olan sağlık hizmetini ilçemizde en üst düzeyde ileriye götürüyoruz. Sağlık turizmine açıyoruz. Yakında Darende´mize fizik tedavi hastanesinin temelini atacağız. Bunlar güzel ve büyük hizmetler. Şuanda bulunduğumuz alana Aile Sağlık Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu´nun temelini atacağız. Kıymetli hemşehrilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum.? dedi.

Eser, Aile Sağlık Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu´nun Darende´ye kazandırılmasında emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Yüklenici firma sorumlusu Sabri Unat da 800 metrekare temel alanı olmak üzere 3 in metrekarelik bir alana Darende´ye yakışır modern bir sağlık tesisi kazandırma çabasında olduklarını söyledi.

Unat, yüksek teknoloji özellikleri olan bir tesis olacağını kaydederek, ?Dört kat inşa edilecek tesiste, acil müdahale yapılabilecek ameliyathaneler olacak. Burası, tüm sağlık kurumlarının tek binada daha kaliteli hizmet verecek bir şekilde tasarlandı. 8 ay gibi kısa bir sürede inşaat çalışmalarını tamamlayarak Mart ayı gibi inşallah teslim edeceğiz.? diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Sağlıkta önemli eser daha