Özhan Darende´de ziyaretler bulundu

Taha Özhan; ?Türkiye´nin birliği ve istikrarını sağlayacak tek parti AK Parti dir.?

Özhan Darende´de ziyaretler bulundu
Gündem 15.10.2015 10:40:52 773 0

 

 AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Taha Özhan, Darende AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 Ziyarette partililerle istişarelerde bulunan Taha Özhan, 1 Kasım da yapılacak seçimde, vatandaşlarımıza Türkiye´nin kaderinin oylandığını anlatmamız gerek dedi. Türkiye´nin birliği ve dirliğini memleketin istikrarını ve huzurunu sağlayacak tek partinin AK Parti olduğunu ifade etti.

 Milletvekili Taha Özhan´a, Darende İlçe Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Darende Koordinatörü Rıdvan Budak, Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, ve partililer eşlik etti.

Erken seçimle alakalı konuşan Özhan, seçim hazırlıklarının başladığını ifade ederek şunları söyledi:

 ?Bu seçim sadece AK Parti´nin oylanacağı bir seçim değil. 1 Kasım gecesi sandıklar açılırken hiç kimse CHP, MHP, HDP´nin ne kadar oy aldığına bakmayacak. Herkesin gözü kulağı AK Parti´nin ne kadar oy aldığı olacak. Oysa seçime 4 parti giriyoruz, ama bunlar siyaseten anlamsız olduklarını zaten 7 Haziran gecesi ortaya koydular. Her birisi saçma sapan açıklama yapıp durdular. Dolayısı ile biz vatandaşımıza gittiğimizde Türkiye´nin kaderinin oylandığını anlatmamız lazım. Türkiye´nin birliği ve dirliğinin memleketin istikrarının huzurunun oylandığını anlatmamız lazım. Bunun sadece AK Parti meselesi olmadığını vatandaşlarımızın bilmesi lazım. Şu basit cümleyi onlara söylememiz lazım, bir an için AK Parti´yi Türkiye Siyasi Coğrafyasından çıkarın. Seçim gecesi ekranlarda gördüğümüz Türkiye haritasındaki AK Parti´nin sarı renkle gösterilen kısımlarını bir an için haritadan çıkarın. Türkiye´nin birliğini, dirliğini, huzurunu sağlayacak hiçbir parti kalmıyor. Bunu çok güzel bir şekilde anlatmamız lazım. Seçmenlerimizde bir derlenme toparlanma zaten var inşallah bu kısa süreçte kendimizi doğru bir şekilde anlatıp partimizi iktidara taşırız.?

 Açıklanan "Huzur ve İstikrarla Türkiye´nin Yol Haritası" beyannamesiyle toplumun her kesiminin beklentilerini karşıladıklarını belirten Özhan, ?AK Parti, seçim beyannamesinde sosyal güvenlik şemsiyesini yediden yetmişe herkesi kapsayacak şekilde genişletti. İşçi, esnaf emeklisine bin 200 lira zam geliyor, asgari ücret bin 300 liraya çıkıyor, çalışan emeklinin destek primi çilesi sona eriyor. İşini kuran kadın ve gençlere toplam 250 bin liralık kredi desteği geliyor. Emekliler 250 lira taksitle ev sahibi olurken, yeni evlenecek çiftlerin çeyiz hesabının yüzde 20´si devletçe karşılanacak. Gençlere ücretsiz internet vaat eden AK Parti, genç çalıştıran patronun bir yıllık maaş faturasını üstlenecek. Taşerona kadro kapısı açılacak, doğum izni memuriyette kıdem olacak, polis ve askerin ek göstergesi artacak.? dedi.

 AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan´ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek de, "Milletvekilimizle yaklaşmakta olan seçimi ve gündemimizdeki bazı konuları istişare edip değerlendireceğiz, Darende ilk gün ki aşkla AK Parti´ye vermiş olduğu desteği bir kez daha gösterecektir.? dedi.

 Özhan ve beraberindeki heyet ilçe teşkilatındaki temaslarını tamamladıktan sonra, Şehit babası Yaşar Keleş´e ve ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.